Rondreis Midden Amerika
Door: Jolanda
Blijf op de hoogte en volg Jolanda
16 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam
Lekker rustig starten in Costa Rica met de tropische regenwouden en de grote variëteit aan dieren. Voldoende tijd voor een motorritje rond de vulkaan. In Nicaragua zien we sfeervolle koloniale steden en vulkanen en verblijven we op een eiland in het meer van Nicaragua. In Guatemala en Honduras ligt de oorsprong van de Maya-cultuur, met indrukwekkende ruïnes en authentieke Indianendorpen. Hier slapen we o.a. in een boomhut met loopbruggen. In het zwembad laten we dan maar de champagne knallen om het jaar afsluiten. En natuurlijk de traditionele nieuwjaarsduik, dit keer op het eiland Caye Caulker in Belize in de - op de Great Barrier rif na - mooiste duiklocatie ter wereld.
En uiteraard is er voldoende tijd om mijn Spaans wat te oefenen. Dus kortom: Jo gaat zich wel vermaken de komende 30 dagen...
03 December 2011 - 15:22
Tineke:
Oh ik mis jullie nu al. Wat een heerlijke reis, al is dit wel heel erg lang. Woensdag gaan we nog even uitgebreid knuffelen. Goed op Richard passen Jo, en omgekeerd. Ga lekker genieten en dan raken we in januari bij Lastage niet uitgepraat. -
03 December 2011 - 17:03
Sonja:
Hey die Jo, meid ga je weer lekker de beest uithangen ;-P nou ik ben weer benieuwd naar je verhalen, wel jammer dat we elkaar eigenlijk weinig tot niet zien :-( veel plezier de komende 30 dagen, en niet met een indiaan meegaan he ;-P
Liefs Son -
03 December 2011 - 17:05
Sonja:
Uhhh ik zie Richard staan die meegaat !!!! ;-)
04 December 2011 - 09:29
Fokko:
zo eindelijk even rust...hier in NL!
Veel plezier! -
04 December 2011 - 11:00
Mippie:
He Jo, echt weer wat voor jou zo'n reis/vakantie. Heerlijk toch!!
Ga je volgen...en je Spaans gebruiken he..leuk.....en ook niet onbelangrijk..heel terugkomen.
Héééél veel plezier & lol.
oja, kijk je uit op de motor.. -
04 December 2011 - 11:40
Tine:
Jo, wat een heerlijk vooruitzicht en wat een prachtige reis ga je maken!! Ik ga je volgen! Geniet ervan. Succes met de laatste voorbereidingen, groetjes Tinus -
05 December 2011 - 06:30
Marco:
Hey Jolanda, lekker hoor .........
Wij houden hier wel alles in de gaten. Ik heb de android app geïnstalleerd dus kan je 24/7 stalken ;-))))
Veel plezier en alvast een leerzaam en druk 2012 -
05 December 2011 - 11:41
Carla Blei:
Hoi Jo,
wat heerlijk zo'n prachtige reis!
Geniet er lekker van!!! groetjes Carla -
05 December 2011 - 23:04
Aal:
ga je volgen maar ga nou niet elke keer schrijven hoe warm het wel niet is he
veel plezier
10 December 2011 - 14:06
Henk Jimmink:
Ja, ja 30 dagen het kan niet op. Ik wens je heel veel plezier, goed weer en gezond blijven. Goed eten en drinken daar zorg je altijd wel voor.
Henk -
13 December 2011 - 09:45
Nicht!:
HA Tante,
Ga lekker genieten, wij zijn in ieder geval erg jaloers en zien heel graag de foto's tijdens en na je reis..
Liefs -
14 December 2011 - 14:04
Tineke :
Ha die Jo en Richard,
Nog steeds geen update van jullie. Hoe gaat het daar in Costa Rica. Hebben jullie al gebrommerd langs het meer. In ieder geval lekker gegeten en in dat mooie pakje geweest. Gisteren jullie uitnodiging ontvangen voor 10 febr. Leuk hoor, wat zullen we weer veel te melden hebben. Vandaag over een week ben ik op weg naar Bangkok en ik verwacht wel voor die tijd wat foto's (ook van die leguanen) en een reisverslag. Veel plezier hoor!
Big hug Tinus